16 November 2011

Tak Boleh Tydoo T_T




nampak tak gambo kat atas nieh?? nampak tak?? nampak tak??
syoknyeww dye tydo an??
erghhhhh >.<


itu laahh bende yang aq bawu nak terase sekarang nie, tawu tak??!!
malam tady, satu malam tak leh tydoo tauu..
TAK TAU KENAPEEE??!!
jap jap terbangun..
tydoo balek..
lepas satu jam, terbangun balik..
kejadian berlarutan sehingga lah pukul 5 pagi!!
*ceyhh, da macam berita ayat..


mase uw still dengar lagu lagyy..
terpandang baju mak keje~
sapppp!!!.. teringat..
sayer dah lupa yang mak suruh iron baju dye semalam..


amekauuu!!
kelam kabut eden!
*dalam hati, "abeslaa aku kene marah >.<"
mak bangun pukul 5.20
ape lagyy, cepat2 saye amek iron and boardnyaa secara senyap2..
tepat mak bangun, saye baru je abes iron..
Fuhh..legaa giler~


amboyyhh, banyak citer plak minah nie an??
"nak tydo, tydo je laa, xyah banyak ckp"- suara hati orang yang baca post nie..hehehe
kan kan kan??
anyway.. thanks bace post saye yang xberape nak best nie an..
hahaha..okay okay


bye u all~ have a nice day kayh :)




No comments:

Post a Comment

Pink Rose Flower