22 January 2012

Shopping Dan Karaoke :)


okayy..kali nieh letak gambo cartoon games..sebab??? tak de sebab! saje jeee laa..hahaha
okay..back to the topic..hary niee..Shopping shopping dan Karaoke dengan Farah Ein, Fatin Izzati, dan Efa (adek Fatin)..

Mule..kami pergi Badan BookStore untuk menghabiskan vaucher buku yang kami dapat tuu..hahaha..jangan jeles ya!! macam2 kot beli..nak beli buku..da beli daa awal sem hary tuu..nak beli untuk next sem..voucher valid sampai bulan 3 jee..next sem bulan mei k jun?? cam tu laaa..soo?? so, beli laa pen sebanyak banyak yang boleh..novel??? sorry kayh!! tak minat novel.. I dont like Novel but not to the novelist and novel readers :) tak paham?? sila Google Translate kayh...hehehe..sebenarnye, saya tak berapa nak minat membaca laa awak..bace bila perlu jee..cam ne nak maju an??hahaha.. (nampak sangat bace buku bile nak exam je) hehe :)

and then..kami berKaraoke untuk release tension! yeke release tension?? k saje je?? same je laa okayh! haishhhh..lagu ape?? ader laaa..mane leyh bagitau..secret kau~ kelas kau jah~ Geli aaii~ hahaha..dahh..cukup cukup..amboyhhh..

nie diaa..kami bertiga yang lagy cute dan sweet..aiceyhhh~


                                                       

                                                                                                                                     






No comments:

Post a Comment

Pink Rose Flower