16 September 2012

Saye Dah Kembali :)



Ya Allah, dah berabuk da blog saye ni laa.. memang dah lame gyler tak update..so, Hye Everybody!! hehehe..kalo xsalah silap last post saye pasal essay BEL right?? Sekarang da hantar da pon essay uww.. ishh ishh ishh.. nampak tak busy kat situ?? ceyhh..actually tak laa busy mane pon.. cume malas nak tules jee..weheee.. maklumlaa..sekarang kite dah ade twitter ..wink wink wink~~ tunggu ape lagy..FOLLOW lerr.. hahaha..k gurau..hehehe.. ehh, dah tal tau nak cakap ape.. tetibe MINDLESS plaks.. hahahaha.. Sekarang nie ngah bosan sebenarnyeww.. nak stugy MGT, tapy xde mood plak.. nak citer sikit laa, minggu nie ade minggu paling HARD nak tempuh..why?? sebab minggu  nie laa ade trip,minngu nie laa test dan quiz silih berganti & minggu nie laa presentation.. trip dah lepas daa..12/9 ary tuu..gy ane?? hehehe..kite gy Taman Botani, Alamanda & Beryl's chocolate factory :) yang Dae Bak sekaly kat Beryl's & Alamand..sebab?? sebab kat Beryl's dapat beli coklat banyak2.. murah plak tuh.. Alamanda?? hahahaha..kat Alamanda, kteowang, satu geng, main game dengan penuh keseronokan!!! jerit2 "Cepat cepat!!" the best moment mase men bola picit.. memang happening laaa jah~~ mase tuh memang release tension gyler2.. sume ketawe freely~ Best sangat!! rase cam nak gy lagy.. hehehe..



Ade lagy sebenarnye pasal minggu nie, tapy me as a Girl xelok rasenye citer pasal bende tuh..sebab bende  dah lepas kan.. nak citer tapy blog nie public..berjuta manusia leyh bace... then, me as a 19 years old girl, tak Dae Bak laa citer pasal bende tu kat public right?? tak Awesome laa.. kite dah besar, buat laa care dah besar..saye bukan mengutuk tapi NASIHAT.. kite dah nak final ni.. FOCUS STUDY!! DL sem nie!! itu diaa main point kite!! Struggle to achieve goal.. we as a student,so buat laa care student.. citer sini abes sini kayh :) Insyallah, Allah akan permudahkan final kite nie.. Aminn :)

Bye korang:) Thanks for reading :) I LOVE ALL MY FRIENDS, sincerely ..

No comments:

Post a Comment

Pink Rose Flower