23 October 2012

Saya Sayang Kamoo Sahabat

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat
**click banner kalau nak join**

okay, today cek raa masuk contest, Saya Sayang Kamoo Sahabat by Cik Didiey.. kalau korang nak tau nie laa keje saya kalau cuti sem..hahaha.. now, lets talk about friends..


k!! nie laa gambar sahabat saya!! from the left Biha Sumari, Syaza Nuradilah Sophie, **me**, Ismahyati Isa, Farahin Hamsan & Roszuana Rahman.. 

ehemm ehemm **ceceyhh**.. saya sayang giler dorang nie.. dorang sangat caring & sharing.. always together tak kira happy or sedih.. mereka sedia membantu kalau kite susah.. mereka pendengar setia :) walaupun kadang-kadang ada salah faham, kami gaduh tapi lepas tu kami ketawa balik.. paling tak boleh blah, kalau gaduh time buat assignment, sume marah marah, sume muke cam cari gaduh..pas tuu tetibe sume gelak..itu paling funny moment laa kalau di ingat balik!! hahahaha.. dalam gambar nie, yang paling kelakar, kalau sehari tak ketawa tak sah ialah Ismahyati & Roszuana.. kalau duduk ngan dowang, gelak tak berhenti tau.. thats why kot, kalau kite berkumpul kat IFC (food court kat uitm segamat)..kiteorang laa paling kecoh sekali! boleh pecah perut tau.. then, kami selalu tengok movie sama sama, malam malam pula tu, berenam satu bilik, memang picnik laa.. beli keropok banyak2, best giler kot plus pasang speaker plak tuhh!! kalau citer sedih, sume meleleh, kalau citer kelakar, boleh roboh bilik tu kiteorang gelak, citer antu?? sume tido awal..hahaha.. kalau ada masa, kadang2 kiteorang gy karoake same same, tengok wayang together gether.. walaupun keluar tak gi jauh pun, bandar segamat je, tapi kami tetap berasa hepy giler, gelak tak benti..tempat tak penting yang penting sahabat sentiasa bersama :)

k laa, sampai sini je cerita saya pasal sahabat-sahabat kesayangan saya :) saya harap kita akan berkawan sampai jannah tau :) Love Them So Much !! Muahhh3x 

Favourite Quotes : You are the most beautiful flower in my garden of friendship, remain the same forever :)

rakan yang telah di tag : EIFA, ERYN DAUD & DAYU


12 comments:

  1. follow dr segmen yg sama :)

    http://www.storyofheartt.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  2. baca entry kamu nie dear terimbau kenangan aida time belajar dulu sebijik jugak macam cerita kamu nie.. hehe.. best kan dapat kawan sekepala sebilik pulak tu.. :)

    Aida pun dari segmen yang sama :)
    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  3. wah macam boleh menang je :D anyway jom singgah blog sayahttp://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html pula :D

    ReplyDelete
  4. good luck dear :)
    saya pun, join, cuma member2 saya jenis gila2
    tak tahan gelak
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  5. Dah bace entry awak dan follow sini.. Saya pon join contest ni..

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabat.html

    ReplyDelete
  6. hiii.good luck !
    sy pon join contest ni :)

    http://hati-qaseh.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  7. heyhey ! bestnya cerita dia, saya pun join contest yang sama :) jemput singgah baca entry saya pula :D

    http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    gud luck !

    ReplyDelete
  8. jaqdi follower #119 di sini
    dari segmen yg sama
    http://tintamerah4488.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama..dah follow awk..jom follow sy ..http://mawarberduri4147.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete

Pink Rose Flower