28 January 2013

Day 2 : Rumah Wana

Heyooo readers !! ok.. sorry laa late nak update.. day 2 sebenarnye semalam tapy saya tak sempat nak update semalam.. huhuhu~~

Semalam saya memang kenyang gyler laa an.. makan makan dan makan.. and one more thing, ada orang belanja (pakwe wana) .. hehehe..  day 2 nie cik Roszuana kite nie masak sambal udang ngan sayur sawi.. okay, awesome gyler wana masak.. memang umpphh.. hebat hebat.. bangga gyler dapat kawan cam dia.. hahahaha.. kau ade?? mesty laa ade, setiap kawan kite mesty ade yang pandai masak.. korang sume pon tau masak kan?? saya seorang jee yang tak pandai masak T__T sob sob sob..nak bagy ummphh lagy, nie gamba hasil masakan cik wana kite :

sedap an sedap an?? HAHAHAHA

okay, then lepas kenyang kami (wana & apis, ibu &adik wana, watie, saya)  pergy gunung ledang !! mandy mandaa.. muahahahaha... best gyler !! air dye sejuk gyler.. sangat Dae Bak!!! nie ade gamba sikit, tapy takde saya laa.. malu ~~

otw gy gunung ledang!! wuhuuu~

sejuk air sejuk!!

waaaa~~

lepas mandy manda, balik, mandy lagy !!! malam plak, kami gy karaoke kat Bukit Gambir.. mahal T__T tapi tak pe, pakwe Wana belanja.. hahahaha.. selamat~ jimat~` hehehe.. lepas puas nyanyi2, then kami balik!! hahaha.. tengah malam main Zello Walki Talkie, hehehehe :) Bye :)


No comments:

Post a Comment

Pink Rose Flower