11 April 2013

Final-Rest 1 week-Intersesi

Assalamualaikum and Hello everybody!!! dah lame kan i tak update blog niee.. (skang pakai i&u je tau) hahahaha.. as u knowww...cehhh!!!! student student uitm sekarang nieh tengah menghadapi final laa.. tapi ade yang da balik.. sedih sangat!!! sebab ape?? sebab saya pelajar part 4 CS akan habis final pada 14/4/2013 yang bermaksud TUTUP PAGAR!!!!!! dah laa tutup pagar.. paper habis 5.15 pm.. T______T what a sad life !! tapy nevermind laa kan.. sebab gap antara paper kami jauh.. muahahahaha!!

But!! yang i paling sedih sangat sangat niee.. sem ni paper final.. gylerr susah kau !! soalan pelik2 keluar.. paling menyedihkan soalan OS (Operating System) & Web.. pehhhhhhhhhh.. soalan dyeee.. bukan setakat mencabar minda!!! pecahkan minda ade laa.. so far, paper yang ok Java jee.. tapi tak ok sangat laaa.. ade yang susah jugak.. so conclusion nye, sem nie paper final memang susah!! cincaii !! cincaii!! P/S:cincai tu bahase korea ok, maksud?? susah nak cakap, sila google :) 

Mengikut tajuk hari ini.. Final habis 14/4/2013.. 23/4/2013 dah start kelas untuk intersesi (sebulan) then final again untuk paper intersesi then balik umah rest for sebulan..after sebulan, naik part 5.. wuhuuuuu!!! short words nak describe kebuzy-ian saya pada tahun 2013 ini.. buzy kan kan kan?? hehehe.. Semoga saya dapat menempuhnya dengan baik.. Aminn.. wish me luck for final exam part 4 and intersesi yooo!! hahaha

Well. actually tak mengantuk lagi.. nak share boleh tak?? nak share one kpop group that i like the most !!! yesss MBLAQ !!! MBLAQ MBLAQ MBLAQ!!!! im so excited.. dengar jee dah excited... dengar kate MBLAQ nak buat comeback May 2013... yeayyyyyy!!! cannot wait yoooo!!! those guys making me crazy crazy and crazy!!! why?? mereka teramat laa hensem !! superb !!! the one that i like the most is Cheondung aka Thunder ,real name Park Sang Hyun.. dia sangat comel !! realllyyy !! cincaiii!! tak caye.. nah tengokk!!

nie Cheondung
CUTEEEEEE!!

dan dibawah ini, MBLAQ!!!


from the left: Seung Ho, Cheondung, G.O, Mir, Lee Joon



mereka hensem kan kan kan kan!!! OMG OMG OMG!! kalau tak puas tengok kehenseman dorang nie sila google images taip:  MBLAQ..hehehe.. kalau laaa dapat jumpe mereka depan mate nieh.. boleh cair niee!! hehehe.. kan best dapat jady girlfriend dorang !!! waaaaaa!! hahaha.. 

ok laa.. nampaknya masa sangat mencemburi nie.. cehhh.. ayat! dah malam.. tak baik perempuan tido lambat2 nie.. one word for today : Yess MBLAQ!! hahahaha.. tak laa .. Gudnyte uolss.. for girls Stay Cute! for boys Stay Hensem macam MBLAQ ! hehehe.. *MBLAQ addiction* Thanks for visit!! 



No comments:

Post a Comment

Pink Rose Flower