1 June 2013

Cuty Cuty ~

Assalamualaikum semua :) Apa khabar?? hehehehe ..

Nak jadikan cerita laa kan.. saya sangat letih sekarang ni.. bukan letih badan.. tapi letih otak.. lepas seminggu final exam, saya intersesi, tiap2 minggu ade quiz.. test 2 minggu sekali.. lepas sebulan, saya final intersesi, saya  amek Calculus 2, sangat susah okayh !!! sekarang nie cuti selama seminggu lebih, dan 9 june nie saya naik semester baru... wahhhhhh !!! macam nak nangis rasa !!! tapi, tak pe laa.. tu laa dugaan semasa belajar kan?? saya redha jee :) Result intersesi tak keluar lagi.. tapi sangat risau laaa.. hari tu paper sangat sangat sangat susah.. minta2 laa apa yang saya jawab tu betul.. Aminn..

*bunyi kompang* ade orang kat Tmn Cempaka kawen.. hehehehe.. so, selama saya cuti seminggu lebih nie, saya tak nak buka buku.. majalah ke, surat khabar ke, novel ke, ape2 laa yang sewaktu denganya.. nak muntah dahhh.. nak rest jee sekarang ni.. rest sambil melihat kehenseman Shinhwa, Shinee, Super Junior, MBLAQ, BAP, Nuest, BTOB, Infinite dan lain2.. HAHAHAHAHA.. tenang hati dan otak melihat mereka tau ~~~ Jangan jeles kayh..

Nak story sikit.. sebenarnyaa~ saya tak sabar nak tunggu 4 june .. kenape???? sebab MBLAQ buat COMEBACK !!!! kyaaaaaaaaaaaa!!!!! tak sabar tak sabar tak sabar nyeee!!!! nak tengok tak, gambar teaser dorang?? nah..


nie, teaser Smoky Girl MV.. sangat awesome okayh !!!!


arghhhh !!!! seriously tak sabar nak tunggu 4 june niee.. boleh gilaa nie.. hehehehe.. klaa.. sampai disini jee laa story kitee.. hehehe.. nak makan!!! Lapar !! Bye :) 



No comments:

Post a Comment

Pink Rose Flower